Get the Flash Player to see this player.

Corporate

De ce IFA TRAVEL?

Deoarece suntem o echipa de agenti motivati, gata sa va asistam si sa va sprijinim astfel incat toate detaliile evenimentului sau calatoriei dumneavoastra sa fie corect puse la punct in conditii de succes, dar si din punct de vedere al costurilor.

Credem in relatiile stranse cu clientii nostri, motiv pentru care dupa incheierea unui acord cu agentia noastra veti beneficia de un agent de turism dedicat companiei dumneavoastra. In timp, agentul corporate va intelege nevoile specifice fiecarei calatorii, astfel incat confortul dumneavoastra va creste, si va fi mereu prezent pentru a va raspunde cu operativitate la orice solicitare.

Ne caracterizam ca fiind o agentie flexibila, astfel incat veti primi intotdeauna solutia optima cererilor transmise.

Credem in transparenta totala a costurilor, si promovam o comunicare deschisa cu clientii nostri.

PRODUSE SI SERVICII

Ifa Travel ofera o gama variata de servicii care se adreseaza direct nevoilor companiilor, oferind solutii de calatorie adaptate cerintelor fiecarui client. Profesionalismul echipei noastre care are o bogata experienta in turism si in deservirea clientilor corporatisti ne ghideaza sa oferim solutii dinamice oricarui tip de companie.

Stim ca timpul dumneavoastra este pretios, si din acest motiv la orice solicitare veti primi raspuns de la unul din agentii de turism IFA, in cel mai scurt timp. Veti primi asistenta la fiecare pas, astfel incat, o data ajunsi la destinatie veti fi pregatiti pentru fiecare eveniment.

Cu ajutorul partenerilor IFA TRAVEL, va putem oferi o varietate de optiuni in ceea ce priveste orice serviciu turistic solicitat. Veti putea alege cele mai bune oferte conform cu bugetul pe care il aveti la dispozitie, deoarece stim ca orice calatorie de afaceri este o investitie pentru companie.

Noi va punem la dispozitie:

  • Bilete de avion – va oferim 2-3 variante de ruta, companie aeriana, orar de zbor, pentru a alege cel mai bun bilet conform cu calatoria dumneavoastra;
  • Rezervari hoteliere interne si internationale, individuale sau de grup;
  • Transferuri, rent a car, inchirieri elicopter sau avion privat;
  • Team Building;
  • Organizari conferinte si evenimente;
  • Incentive in locatii speciale si specializate, pentru ca evenimentul companiei sa fie un succes;
  • Servicii aditionale: asigurari medicale, preluari aeroport, etc.

Cele mai bune oferte

Oferta Croaziere 2015 - 2016
de la 199€

Croaziera intre 3 - 40 de nopti
Caraibe, Mediterana, Alaska
All Inclusive

Senior Voyage 2014 - 2015, Lisabona
de la 385 €

Transport cu avionul
Transfer
Demipensiune


Vacanta ta in Rate fara Dobanda!

Card de cumpărături Raiffeisen

Parada Florilor - Amsterdam
de la 395€

Transport cu avionul
4 nopti cazare
Transferuri
Insotitor roman