Get the Flash Player to see this player.

City Break, Parada Florilor – Amsterdam, 4 Nopti, 14 – 18.04.2015

3_amsterdam_city_break
2_amsterdam_city_break
1_amsterdam_city_break
de la 395€
Transport cu avionul
4 nopti cazare
Transferuri
Insotitor roman

Perioada: 14.04 – 18.04.2015

(5 zile/ 4 nopti)

Ziua 1 (marti, 14.04): Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni – terminalul plecari la ora 05:00. Plecare spre Amsterdam – compania KLM.  Sosire in Amsterdam la ora locala 09:00. Transfer de la aeroport in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Dupa tur transfer la hotel Blue Tower 4* (sau similar).

Ziua 2 (miercuri, 15.04): Mic dejun. Dimineata timp liber. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh.

Ziua 3 (joi, 16.04): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala deosebita, de o zi, la Parcul Keukenhof, Haga si Delft. Dimineata ne vom indrepta cu autocarul spre parcul Keukenhof, cea mai mare gradina de primavara din lume (biletul de intrare este inclus). Acesta este deschis in fiecare an de la sfarsitul lunii martie pana in luna mai. Gradina cuprinde peste 7 milioane de plante, dintre care unele infloresc toata perioada. Ne vom continua ziua cu vizitarea orasului Haga unde vom admira Palatul Regal – resedinta Reginei Beatrix, cladirea Parlamentului, Sala Cavalerilor si Palatul Pacii. Continuam cu celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft, iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Seara vom reveni in Amsterdam. Cazare.

Ziua 4 (vineri, 17.04): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam, unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta, dar si cumpara. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Timp liber.

Ziua 5 (sambata, 18.04): Mic dejun. Timp liber pana seara cand avem programat transferul la aeroport. Imbarcare cursa Amsterdam – Bucuresti compania KLM. Vom sosi in Bucuresti la ora 00:25.

Pret/persoana: 395 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 195 euro

Reducere pentru a treia persoana in camera: 30 euro

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti, compania KLM
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Blue Tower 4* (sau similar)
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • tur de oras de jumatate de zi cu ghid local in Amsterdam
 • vizitarea muzeelor Rijkmuseum, Anne Frank si Van Gogh cu insotitorul de grup (nu sunt incluse intrarile)
 • insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • taxele de aeroport 150 EURO/ persoana  (pot suferi modificari)
 • excursiile optionale
 • intrarile la obiectivele turistice
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):

 • 14.04.2015  Bucuresti Otopeni ora 07:10 – Amsterdam ora 09:00
 • 18.04.2015  Amsterdam ora 20:45 – Bucuresti Otopeni ora 00:25
« inapoi

Cele mai bune oferte

Oferta Croaziere 2015 - 2016
de la 199€

Croaziera intre 3 - 40 de nopti
Caraibe, Mediterana, Alaska
All Inclusive

Senior Voyage 2014 - 2015, Lisabona
de la 385 €

Transport cu avionul
Transfer
Demipensiune


Vacanta ta in Rate fara Dobanda!

Card de cumpărături Raiffeisen

Parada Florilor - Amsterdam
de la 395€

Transport cu avionul
4 nopti cazare
Transferuri
Insotitor roman