Get the Flash Player to see this player.

Oferta Croaziere 2015 – 2016

9_Oferta_Generala_Croaziere
3_celebrity_constellation_cruise_ship
6_celebrity_equinox_cruise_ship
de la 199€
Croaziera intre 3 - 40 de nopti
Caraibe, Mediterana, Alaska
All Inclusive

Oferta Croaziere 2015 – 2016 1_CROAZIERE_IFA_TRAVEL_Caraibe

 

Ifa Travel va oferă croaziere de la MSC, NCL, Royal Caribean International și nu în ultimul rând Carnival Cruise Lines. Oferta noastră este conceputa în asa fel încât sa acopere toate destinațiile – de la înzăpezitul nord din Alaska și pana la exoticele plaje ale Caraibelor. In același timp nu am neglijat nici destinațiile mai apropiate – Mediterana, Marea Adriatica, sau itinerar-iile din Nordul Europei, unde puteți cobori ancora în capitalele Baltice sau în celebrele fiorduri ale Scandinaviei.

Destinații de Croaziera

Trans-Atlantic

  • Croazierele oceanice au o nota speciala ce evoca amintirile unei epoci trecute, o vreme când arta călătoriei era la fel de importanta ca și atingerea destinației, o vreme când un voiaj transatlantic era o călătorie confortabila și rafinata cu un ritm propriu, măsurat și civilizat.

Capitale Baltice & Fiorduri

  • Cunoașteți bine nordul Europei? Dupa ce veți fi trăit experiența unei croaziere în aceasta zona s-ar putea sa fiți de alta părere! Puteți alege itinerarii ce includ Baltica, Norvegia și fantasticele fiorduri norvegiene, plus un circuit incredibil către Islanda, ce trece prin superbele și îndepărtatele insule Feroe si Shetland.

America de Nord

  • De la tumultuosul New York și pana în vastele teritorii ale Canadei, sunteți invitați sa vedeți totul într-un voiaj pe una dintre cele mai captivante rute: America de Nord – croaziera va fi cu siguranță o experiență fabuloasa!

America de Sud

  • Recife, supranumit „orașul zaharului” este unul dintre cele mai mari centre industriale, financiare si turistice din Brazilia. Marea atracție a orașului Recife sunt râurile, insulele și recifele de corali care i-au fascinat pe olandezi in trecut.

Alaska

  • O croaziera în Alaska este alegerea ideala pentru cei care vor sa viziteze temeinic statul cu cea mai mare întindere din SUA. Se vor parcurge itinerarii unice, prin zone fermecătoare.

Bahamas

  • Înșirate pe întinderea albastra-azurie a marii dintre Florida și Cuba, insulele Bahamas sunt considerate de cele mai multe surse autorizate drept locul unde a debarcat Cristofor Columb cu ocazia istoricei sale călătorii din 1492, când a descoperit continentul american.

Caraibe

  • Bahamas, St Kitts, Barbados, Martinica, Jamaica, Tortola… Chiar numai numele îmbie la relaxare și sugerează imaginea unor insule paradisiace! Avem cele mai bune oferte pentru croaziere în zona Caraibelor. Va invitam sa urcați la bordul navelor noastre și sa porniți într-un voiaj somptuos către un paradis de vacanta!

Marea Neagra

  • MSC Cruises a ales Constanta ca port de operare pentru navele sale de croaziera. Astfel, Constanta devine pentru prima data nu doar o escala de vizita în itinerariul navelor de croaziera, ci și punct de îmbarcare. Primele curse vor fi operate începând din aceasta toamna.

Marea Rosie

  • Marea Rosie este una dintre cele mai renumite întinderi de apa de pe pământ. Croazierele în aceasta zona oferă incredibila ocazie de a vizita unele dintre cele apreciate locuri care aparțin patrimoniului mondial UNESCO.

Marea Mediterana

  • Pe măsura ce veți vizita porturi frumoase și plaje încântătoare, ocolind insule magnifice, veți descoperi ca seva mediteraneana s-a concretizat în profesionalismul ce ne permite sa va revelam nestematele spatiului mediteranean. Desigur, programul nostru de croaziere pe Mediterana este completat cu noi destinații de călătorie în fiecare an.

Pentru informatii si rezervari ne puteti contacta AICI.

Nu uitati de facilitatea 6 RATE FARA DOBANDA DE LA RAIFFEISEN BANK.

rate-fixe-mascota

« inapoi

Cele mai bune oferte

Oferta Croaziere 2015 - 2016
de la 199€

Croaziera intre 3 - 40 de nopti
Caraibe, Mediterana, Alaska
All Inclusive

Senior Voyage 2014 - 2015, Lisabona
de la 385 €

Transport cu avionul
Transfer
Demipensiune


Vacanta ta in Rate fara Dobanda!

Card de cumpărături Raiffeisen

Parada Florilor - Amsterdam
de la 395€

Transport cu avionul
4 nopti cazare
Transferuri
Insotitor roman