Get the Flash Player to see this player.

Termeni si conditii

I. Termeni de folosire

Bine ati venit pe site-ul www.ifatravel.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acesta.

Ifa Travel in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.ifatravel.ro  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

II. UTILIZAREA SITE-ULUI

Utilizarea site-ului www.ifatravel.ro este pentru informare si achizitionare on line de diverse servicii turistice. Este interzisa copierea partiala sau integrala a informatiilor pentru a fi folosite in scopuri comerciale.

III. Obligatiile dumneavoastra in momentul inregistrarii

Sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre identitatea dumneavoastra, in momentul efectuarii unei comenzi online.

Daca unele date despre dumneavoastra s-au inregistrat incorect ori au aparut modificari pe parcurs, va rugam sa ne informati in cel mai scurt termen posibil.

In cazul constatarii unor nereguli in aceasta obligatie a dvs. ne rezervam dreptul de a interzice efectuarea comenzilor  din magazinul nostru online, pe termen nelimitat.

De asemenea, refuzul Dvs. de a ne furniza informatii cu caracter personal sau a termenilor si conditiilor propuse de noi, ne determina sa renuntam la actul de vanzare.

IV. Securitatea Datelor Personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, IFA TRAVEL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, membru al familiei ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a organiza calatoria dumneavoastra, de a furniza bunuri si servicii.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Prin inscrierea pe site-ului www.ifatravel.ro , utilizatorii isi dau acordul cu privire la prelucrarea datelor lor de catre noi si cu privire la includerea acestor date in baza noastra de date in scopul informarii si expedierii de catre noi a comenzilor sau informatiilor solicitate. La solicitarea explicita a utilizatorului la adresa office@ifatravel.ro, Ifa Travel se obliga sa rectifice, actualizeze sau sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Ifa Travel se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

V. ALTE CLAUZE

Site-ul www.ifatravel.ro este un site cu continut informativ si magazin on-line. IFA TRAVEL va lua masuri pentru actualizarea datelor si pentru a se asigura ca datele de pe acest site sunt corecte, insa nu se da nici o garantie in ceea ce priveste exactitatea informatiilor. Prioritate au informatiile primite in agentie, sau de la agentii nostri specializati.

Ifa Travel actioneaza ca agent pentru terti furnizori, si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile oferite de furnizori, si nu garanteaza in nici un fel acuratetea informatiilor continute pe acest site.

 

Cele mai bune oferte

Oferta Croaziere 2015 - 2016
de la 199€

Croaziera intre 3 - 40 de nopti
Caraibe, Mediterana, Alaska
All Inclusive

Senior Voyage 2014 - 2015, Lisabona
de la 385 €

Transport cu avionul
Transfer
Demipensiune


Vacanta ta in Rate fara Dobanda!

Card de cumpărături Raiffeisen

Parada Florilor - Amsterdam
de la 395€

Transport cu avionul
4 nopti cazare
Transferuri
Insotitor roman